**volzet**
Kaart wordt geladen...

 

Datum/Tijd
zondag 14 januari 2018
14:00 - 17:00

Locatie
Hart van de Merode


Voor wie? Ben je een snelle creatieve denker die de wereld heel intens ervaart in een oneindig kleurrijk pallet van gevoelens, die gedreven en scheppingsgericht is en voor wie autonomie een absolute must is? Dan ben je van harte welkom in deze cirkel voor hoogbegaafden.

Wat? Heb je soms het gevoel dat niemand om je heen je begrijpt, omdat jij al 20 stappen vooruit bent of nadenkt op veel grotere schaal? Vind je moeilijk aansluiting in gesprekken over populaire thema’s en hou je ervan dieper in te gaan op specifieke onderwerpen? De HB-cirkel brengt je samen met andere snelle denkers rond één specifiek thema. Na een (korte) inleiding krijgt iedereen de kans krijgt zijn/haar visie in de groep te delen. Vervolgens geven we elkaar de ruimte om in zesde vitesse te filosoferen en reflecteren. Daarna trekken we onze wandelschoenen even aan en gaan we ontdekken wat de natuur ons naar aanleiding van deze thema’s te bieden heeft. We sluiten af bij het vuur zodat ieder in zijn/haar eigen ‘snelheid’ weer naar huis toe kan.

Waar? Op de gemeenschapsgrond in het Hart van de Merode. Een plek met geschiedenis, een grond met verhaal, waar je uitgenodigd wordt dicht bij jezelf te komen en van daaruit verbinding te maken, met jezelf, met anderen en met de natuur om je heen.

Thema: HB in je lijf

Als hoogbegaafde heb je wellicht een hoofd dat overuren draait en ‘s nachts doodleuk aan de volgende shift begint. Alles wat er in je leven gebeurt wordt aan een diepgaand onderzoek onderworpen in je bovenkamer en daar ontleed tot in de kleinste details. Zelfs mijlen-ver-van-je-bed-vraagstukken houden je denkmotor moeiteloos in gang, ook als je eigenlijk wel wat rust kunt gebruiken. Dus hoe zit het met de rest van je lijf? Pik je wel eens de subtiele signalen op van dat ongeveer 8 keer grotere magische instrument waar ons hoofd de baas over denkt te zijn? Heeft het je al eens gevloerd om eindelijk je aandacht te krijgen/eisen? Of heb je er een fijne band mee en luister je naar de subtiele signalen die het zendt? In deze HB-cirkel dalen we af vanuit ons hoofd, naar ons lijf. Je lijf is slimmer dan je denkt!

Praktisch

Benodigdheden: We zijn zoveel mogelijk buiten, met indien nodig beschutting tegen regen, wind of felle zon, maar steeds in de openlucht. Kleed je naargelang de weersvoorspelling. In laagjes werkt vaak het best. Draag stevige wandelschoenen (of breng laarzen mee) zodat koude of natte voeten je niet kunnen hinderen tijdens je verblijf en verkenning op het terrein. Water en thee is voorzien.

Deelnameprijs: 

  • voor particulieren € 15 + € 2,5 t.v.v. de belevingswaarde* van de gemeenschapsgrond (incl. 21 % BTW)
  • indien zakelijk verrekend € 15 + € 5 t.v.v. belevingswaarde* van de gemeenschapsgrond (excl. 21 % BTW)

De cirkel gaat door bij een minimum van 10 deelnemers en de inschrijvingen worden afgesloten bij een maximum van 20 deelnemers.

(*deze waarde maakt de werking van deze gemeenschapsgrond mee mogelijk)

Vragen

Contacteer me gerust indien je nog vragen hebt.

Data

Telkens een ander thema.

2018: zondag 11 maart, 13 mei, 15 juli

 

Inschrijvingen

Dit evenement is volgeboekt.

Typ en druk op Enter om te zoeken.