Kaart wordt geladen...

 

Datum/Tijd
woensdag 18 juli 2018
19:00 - 22:00

Locatie
Hart van de Merode


Verandering

Bijna een jaar geleden schreef ik het blogbericht ‘Van lastige verandering naar grote verademing‘, waarmee ik mezelf officieel een creatief jaar gunde. En oh, wat is het voorbije jaar creatief geweest. Niet alleen professioneel gezien (ik opende mijn webshop Fernia en deed heel wat meer werk als Visueel Vertaler), maar ook op persoonlijk, emotioneel en spiritueel vlak. In die mate zelfs dat ik steeds beter ben beginnen voelen dat het jasje van bore-outcoach me echt niet langer past. Daarom ben ik achter de schermen hard aan het werk om mijn nieuwe coachpraktijk ‘Bladspiegeling‘ in digitale vorm te gieten. Ik blijf coachen. Ik duik helemaal de diepte in als natuurcoach en als healer. In mijn coach en healing sessies zal ik werken met de natuur, met stilte, met muziek, klank en al onze zintuigen. Tijdens deze sessies is er ruimte voor al je vragen en onderzoeken we samen je antwoorden om jouw waarheid te vinden. De focus ligt op ervaren, op voelen, op (aanwezig) zijn. Ideaal voor mensen die bereid zijn de soms lastige weg van hun hoofd naar hun hart te volgen.

Deze verandering brengt met zich mee dat de HB-cirkels zoals we ze de afgelopen 14 maanden gekend hebben verdwijnen. Binnenkort begin ik met het organiseren van nieuwe cirkels, met de vertrouwde ingrediënten, alleen… net dat tikkeltje anders. Nog meer uit ons hoofd en vanuit ons hart.

Aan iedereen die eens of meerdere malen aanwezig was op de HB-cirkels een warm dankjewel. Voor alles wat we met elkaar gedeeld en geheeld hebben. Voor de herkenning en de erkenning. Voor de verbinding en de vriendschap. Voor het samen ontdekken van wat er in ons leeft. Dankjewel.

Zomer cirkel

Vanaf 25 juni staat de website van Bladspiegeling online. Daar vind je meer informatie en kan je aanmelden voor deze cirkel. Tijdens de zomervakantie doen we de cirkels ‘s avonds, bij een vuur en bij zonsondergang.

Hoe verder?

Contacteer me gerust indien je vragen hebt. Je kan nog steeds een coachsessie boeken op deze website en vanaf het moment dat de nieuwe website klaar is, zal je er moeiteloos naartoe geloodsd worden.

Heel graag tot binnenkort op de nieuwe website of nu al via Facebook, LinkedIn of Instagram.

Warms,
Frouke

 

Typ en druk op Enter om te zoeken.