**volzet**
Kaart wordt geladen...

 

Datum/Tijd
vrijdag 16 februari 2018
10:00 - 17:00

Locatie
De Oude Prodentfabriek


Voor deze masterclass ben ik te gast bij Saskia Klaaysen van Anahata-coaching, in Amersfoort.

Saskia over deze masterclass:

“Hoera! Frouke Vermeulen komt bij mij een Masterclass Bore-out voor coaches en therapeuten geven!!!

Twee jaar geleden begon ik te schrijven over een toen nog relatief onbekend fenomeen bij Hoogsensitiviteit, althans nergens kon je er iets over vinden of lezen: onderprikkeling bij HSP. En toch heeft een aanzienlijk deel van de hoogsensitieve personen, naast een overprikkeld brein, soms ook last van een onderprikkeld brein. En het is heel lastig te herkennen. De meeste HSP-ers denken dat ze overprikkeld brein, nemen nog meer rust. Helaas met een averechts effect. Het betreffen dan de High Sensationseekers (HSS, Prikkelzoekers), extraverte HSP-ers of hoogintelligente personen of hoogbegaafden (al dan niet HSP).

Inmiddels schrijf ik er veel over, heb een fasemodel voor onderprikkeling ontwikkeld en zie ik tot mijn vreugde dat steeds meer sensitieve personen en HSP coaches zich bewust zijn geworden van onderprikkeling. Met als uiterste symptoom: een bore-out.

Op mijn zoektocht werd ik getroffen door het boek van Frouke Vermeulen. Hierin doet ze uitgebreid uit de doeken hoe zij als succesvolle academicus sluipend in een bore-out terecht kwam. Ook voor mij persoonlijk erg herkenbaar. Gelukkig heb ik toendertijd zelf redelijk snel ingegrepen. Dit jaar gaf ze een Masterclass voor professionele coaches en therapeuten in België. Ik wilde er erg graag bij zijn, maar dat lukte agendatechnisch niet. Gezien mijn bevlogenheid en enthousiasme ten aanzien van dit onderwerp heb ik haar gevraagd deze Masterclass in Amersfoort te geven. Dolblij ben ik dat ze hiertoe bereid is, want ik denk dat therapeuten en coaches hier nog veel over te leren hebben. De kosten gaan geheel naar Frouke, de zaalhuur, versnaperingen en lunches. Dus er blijft niets aan “mijn strijkstok”  hangen :-). Doe je ook mee?”

Inhoud

De Masterclass is uitsluitend bedoeld voor professionele coaches en therapeuten om grip te krijgen op het fenomeen bore-out in de praktijk:

  • Wil je een bore-out kunnen herkennen bij je cliënten?
  • Hen voorzien van bruikbare informatie inzake de symptomen?
  • Inzicht in de oorzaken en het verloop?
  • Wil je cliënten begeleiden met een afgestemde aanpak?

Is deze Masterclass iets voor jou? Frouke verwacht een open en actieve houding die niet alleen gezond kritisch is, maar ook voorzien van een stevige dosis zelfreflectie en deskundigheid zodat we na een eerder theoretisch gedeelte aan de slag kunnen gaan met cases en 1+1=3 wordt. Daarbij nodigt ze je uit je ervaring uit de praktijk te delen en laat ze je onderzoeken hoe je in jouw specifieke situatie meteen met de nieuwe kennis aan de slag kunt gaan.

Aanmelden

Meer info en aanmelden voor de masterclass via deze link.

 

Inschrijvingen

Dit evenement is volgeboekt.

Typ en druk op Enter om te zoeken.