Kaart wordt geladen...

 

Datum/Tijd
vrijdag 20 oktober 2017
14:00 - 17:00

Locatie
Hart van de Merode


Natuur Coaching

Wat? Een reeks van coachsessies waarin je samenkomt met een aantal mensen (max. 6) die net als jij op onderzoek willen naar een persoonlijke kwestie of antwoord zoeken op bepaalde vragen. In ongeveer 3 uur tijd doen we een aantal oefeningen die vertrekken vanuit jouw individuele coachvraag en die variëren van voelen of denken tot doen, op jezelf en/of in groep. Steeds in contact met de natuur of met het leven rondom ons als spiegel en wijze raadgever. We zijn de hele tijd buiten, weer of geen weer. In het leven wordt niet alles op een gouden schoteltje aangeboden dus wordt het interessant te kijken hoe we met die wisselende (weers-)omstandigheden om (willen) gaan.


Verloop
Bij elke Natuur Coaching wordt er gewerkt rond één algemeen thema. Na een korte inleiding krijg je de kans jouw intentie helder te krijgen en in de groep te delen. Vervolgens geven we elkaar de ruimte om op onderzoek te gaan. We ontdekken wat de natuur ons naar aanleiding van dit thema te bieden heeft. We sluiten gezamenlijk af in een cirkel zodat je daarna rustig (en/of enthousiast) weer naar huis toe kan. Hoewel Natuur Coaching een reeks van coachsessies is, ben je steeds vrij om in te stappen.

Waar? Op de gemeenschapsgrond in het Hart van de Merode. Een plek met geschiedenis, een grond met verhaal, waar je uitgenodigd wordt dicht bij jezelf te komen en van daaruit verbinding te maken, met jezelf, met anderen en met de natuur om je heen.

Thema: van Wonder naar Waarde

Ben je er klaar voor om dat ene (eindelijk) af te ronden en achter je te laten? Hou je krampachtig vast aan één van de wonders in je leven terwijl het een meerwaarde zou zijn stilaan los te laten en er afscheid van te nemen? Misschien vind je dat spannend of besef je niet dat het dat is wat je nodig hebt.  In deze Natuur Coaching ga je op zoek naar de waarde in je wonders als zaadjes voor de toekomst.

Praktisch

Benodigdheden: We zijn zoveel mogelijk buiten, met indien nodig beschutting tegen regen en wind, maar steeds in de openlucht. De zon kan in deze tijd van het jaar ook nog pittig uit de hoek komen. Kleed je naargelang de weersvoorspelling. In laagjes werkt vaak het best. Draag stevige wandelschoenen zodat koude of natte voeten je niet kunnen hinderen tijdens je verkenning op het terrein. Water en thee is voorzien.

Deelnameprijs: 

  • voor particulieren € 72 + € 2,5 t.v.v. de belevingswaarde* van onze gemeenschapsgrond (incl. 21 % BTW)
  • indien zakelijk verrekend € 72 + € 5 t.v.v. belevingswaarde* van onze gemeenschapsgrond (excl. 21 % BTW)

De coaching gaat door bij een minimum van 4 deelnemers en de inschrijvingen worden afgesloten bij een maximum van 6 deelnemers.

(*deze waarde maakt de werking van de gemeenschapsgrond mee mogelijk)

Vragen

Contacteer me gerust indien je nog vragen hebt.


In augustus 2016 volgde Frouke Vermeulen de 5-daagse training Natuur Coaching bij Yoke De Wilde van Smaragd Training (www.smaragd-coaching.nl). Een aantal oefeningen en technieken in deze workshop zijn gebaseerd en geïnspireerd op de BLOEI©-methode zoals gepubliceerd door Yoke De Wilde.


Inschrijvingen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Typ en druk op Enter om te zoeken.