KernTalenten-cocktail-party

 In KernTalenten, Nieuws

Met de #inktober2017 challenge combineerde ik de voorbije maand op heerlijke wijze mijn top-3 van sterkste KernTalenten.

Door die creatieve uitdaging leef ik nu al 30 dagen lang mijn behoeften aan artistieke creativiteit, competitie tov mezelf, én kennisverwerving in de breedte

allemaal tesamen uit. Hier en daar bood die tekenchallenge zelfs de gelegenheid voor een vierde, vijfde, zesde KernTalent om een graantje mee te pikken!

De hele maand oktober maakte ik elke dag een tekening met inkt, liet ik mijn fantasie de vrije loop, maakte ik enkele tekeningen waar ik later nog kaartjes, kalenders etc mee kan maken (mits wat retouches), luisterde ik naar podcasts en leerde ik bij over nieuwe technieken (lang leve Mr Youtube), kwam de pitbull-terriër in mezelf stevig aan z’n trekken (volhouden, komaan!), zat ik verwonderd en nieuwsgierig te kijken naar de prachtige creaties van anderen en ging ik vervolgens met nieuwe inspiratie aan de slag.

Midden november mag mijn informatie overdrager nog es flink z’n best doen in de Masterclass over bore-out en dan mag Misses kennisverwerving in de diepte mee op toneel verschijnen! Ondertussen hou ik een oogje in het zeil dat al mijn andere dikke eieren met regelmaat geklutst worden en dit in een cocktail van coach-activiteiten (nu zondag is het HB-cirkel) en creatieve bezigheden (mijn collega-ontwerper en ik kregen goed nieuws om ons leerhulpmiddel waar we al bijna 3 jaar mee bezig zijn op de markt te brengen & heel stiekem open ik in november een nieuwe webshop!).

Welke leuke/boeiende/inspirerende KernTalenten-combi’s maak jij?

Benieuwde groetjes,
Frouke

Benieuwd naar al mijn tekeningen? Kom maar eens gluren op deze pagina van Visueel Vertaler. 😉

Recente berichten
Showing 6 comments
 • Anna Berg
  Beantwoorden

  Ik maak combi’s maar word er niet voor betaald. Maar via mijn blog en mijn gezinsleven slaag ik erin 5 kt’s uit mijn top 6 zo goed als dagelijks in te zetten: proactieve kennusvergaring in de breedte en de diepte, originele creativiteit, sympathische empathie en zorg en gedetailleerd plannen en organiseren. Alleen het oplossen van abstracte problemen zit ergens in het vriesvak. 😉

 • Anna Berg
  Beantwoorden

  Kennisvergaring, uiteraard! 😉 Wat die zesde betreft, zie ik niet meteen een invulling, maar dat geeft niet. Heb me net aangemeld als vrijwilliger voor redactioneel werk in de zorginstelling waar zoon vier verblijft. Komen de andere talentjes uit mijn lijst ook nog eens aan bod. 🙂

 • Liese
  Beantwoorden

  Met enige vertraging: wat een mooie beloning na drie jaar! Krijgen we hier ook meer over te zien/lezen? 🙂

  • Frouke Vermeulen
   Beantwoorden

   Ik deel heel graag. Waar ben je het meest nieuwsgierig naar? 🙂

   • Liese
    Beantwoorden

    Ik twijfel tussen wat voor een leermiddel? vs een verslagje van achter de schermen/opbouw ervan :-)!

Reactie plaatsen

Typ en druk op Enter om te zoeken.