Bore-outcoach werd Bladspiegeling

Meer info en nieuwe evenementen via www.bladspiegeling.be


Natuurcoaching

Wat?

Bijna alle coachees in mijn praktijk ervaren vermoeidheid of energie te kort. De ene vanwege een bore-out, de andere als gevolg van een burn-out. Maar zelfs als de situatie minder ernstig is, valt op dat bijna iedereen als gevolg van zorgen en/of twijfel er last van heeft. Ruim 4 jaar ervaring als coach heeft me geleerd dat buiten coachen een triple win is. De meeste mensen komen er niet toe wat vaker tijd door te brengen in de natuur hoewel ze dit wel heel graag willen. Een eenvoudige wandelcoaching levert je dus niet alleen inzichten en antwoorden op, maar ook een uurtje rustige beweging. Bovendien heeft de natuur de bijzondere gave om je zonder veel omwegen bij de kern van je vraag/probleem te brengen. Ze spiegelt en symboliseert en verleidt je om uit je hoofd te komen (waar het ongetwijfeld heel erg boeiend is) en dichter bij je gevoel (wat voor velen spannend, maar net daarom interessant is). Daarnaast is de natuur ook voor mezelf als coach een fijne omgeving waaruit ik energie en inspiratie haal om jouw coachproces te optimaliseren, en waarin ik ook mijn intuïtie volop kan inzetten.

Waar?

Bij voorkeur in de natuur. Laat de foto’s hieronder je al verleiden en ga naar de nieuwe website van Bladspiegeling om je afspraak te reserveren.

 

 


In augustus 2016 volgde Frouke Vermeulen de 5-daagse training Natuur Coaching bij Yoke De Wilde van Smaragd Training (www.smaragd-coaching.nl). Oefeningen en technieken in deze Natuur Coaching sessies zijn gebaseerd en geïnspireerd op de BLOEI©-methode zoals gepubliceerd door Yoke De Wilde.


Typ en druk op Enter om te zoeken.