(Natuur)Coaching

KernTalenten-coaching

Evenementen

“Help, ik haal mijn afspraak niet!”

Betalingsmogelijkheden


Deze tarieven gelden vanaf 1 september 2017. Alle prijzen gelden inclusief 21 % BTW voor particulieren en exclusief 21 % BTW indien zakelijk verrekend, tenzij anders vermeld.

(Natuur)coaching

Individuele coachsessie
Je kan een coachsessie reserveren voor de duur van:

  • 1 uur: €60*/ €74
  • 1,5 uur: €90*/ €110
  • 2 uur: €120*/ €145

*Dit verminderd tarief geldt enkel voor studenten of jongeren <23 jaar.

Op maandag spreken we af op de gemeenschapsgrond in het hart van de Merode (Rode Laakstraat, Veerle-Laakdal). Hier op deze grond bouw ik de Terug Naar Je Natuur-plek uit, een vertrouwde plek waar de coachsessies onder de takken van Olgur de eik plaatsvinden en/of van waaruit we te voet vertrekken. Bij guur of nat weer installeren we ons in een charmante woonwagen op het terrein. Deze plek biedt de mogelijkheid zowel binnen als buiten te werken zonder dit vooraf te hoeven afspreken. Ben je zeker dat je buiten een coaching wenst, dan kan je altijd die specifieke afspraak reserveren.

Op dinsdag is mijn praktijk te Westerlo de plaats waar we elkaar ontmoeten. Ook van hieruit kunnen we vertrekken voor wandel- of buiten coaching, maar dan moet je dat wel vooraf reserveren.

De precieze adres gegevens en meer info omtrent de bereikbaarheid en parkeren word je toegestuurd bij de bevestigingsmail van je afspraak.

Natuur Coaching in kleine groep
Een reeks van coachsessies waarin je samenkomt met een aantal mensen (max. 6) die net als jij op onderzoek willen naar een persoonlijke kwestie of antwoord zoeken op bepaalde vragen. In ongeveer 3 uur tijd doen we een aantal oefeningen die vertrekken vanuit jouw individuele coachvraag en die variëren van voelen of denken tot doen, op jezelf en/of in groep. Steeds in contact met de natuur of met het leven rondom ons als spiegel en wijze raadgever. Deze 3uur-durende coachsessie kost €74,5 (per persoon). Reserveren kan via de agenda.

Thema’s

Mogelijke coach thema’s kunnen zijn: bore-out, hoogbegaafdheid, of het inzetten van je sterke KernTalenten (geen KernTalentenanalyses meer, enkel coaching). Maar ook voor andere vragen of bij het nemen van moeilijke beslissingen ben je welkom. Twijfel je of je bij mij aan het goede adres zit? Neem dan gerust eens contact op.

Kerntalenten-coaching

Sinds augustus 2017 kan je bij mij niet meer terecht voor KernTalenten Analyses, enkel nog voor KernTalenten-coaching (als je je KernTalenten al kent). Klik hier om te lezen waar je wel terecht kan voor een analyse.

Voor KernTalenten-coaching gelden de normale tarieven hierboven vermeld.

KernTalenten-coaching is ook mogelijk met loopbaancheques. Eén cheque kost € 40 en geeft je recht op 4 uur coaching. Heb je recht op loopbaancheques?

Ontdek of je als werknemers of als zelfstandige in aanmerking komt voor loopbaancheques via de website van VDAB.
Lees hier hoe je deze bij Bore-outcoach kan inzetten voor KernTalenten-coaching.

 

“Help, ik haal mijn afspraak niet!”

Het kan gebeuren dat je door overmacht je afspraak niet kan nakomen. Bij afmelding binnen 48 uur voor de afspraak ben ik genoodzaakt de kosten van de gemaakte afspraak in rekening te brengen. Als je onderweg vertraging oploopt dan kan je me altijd bereiken op 0498/296678.

Evenementen

Voor het annuleren van je inschrijving gelden verschillende regelingen al naargelang het evenement. Lees dus aandachtig de voorwaarden en praktische informatie zoals vermeld bij het evenement in de agenda.

Ben je organisator en wens je me in te huren voor een bore-out lezing of een ander evenement? Neem dan even contact op voor verder overleg.

Betalingsmogelijkheden

Alle tarieven door bore-outcoach gehanteerd zijn inclusief BTW (21%) voor particulieren en exclusief BTW indien zakelijk verrekend. Als je twijfelt of met vragen zit, neem dan gerust even contact op.

Contant
Er is geen mogelijkheid om met bankcontact te betalen indien je voor coaching komt. Je kan contant betalen of een factuur vragen.

Overschrijving
Indien je per overschrijving betaalt ontvang je een factuur met daarin alle betalingsgegevens (waaronder het factuurnummer). De betalingstermijn  is 14 dagen.

Frouke VermeulenFrouke Vermeulen
Ambachtenstraat 9A
2260 Westerlo
Ondernemingsnummer: BE0537.179.070
IBAN: BE94523080882214 (Triodos)
BIC: BBRUBEBB

Typ en druk op Enter om te zoeken.